O povestioară amuzantă sau chiar mai multe despre familie

În viața noastră e nevoie de mai multă bucurie. Oamenii muncesc, aleargă de colo-colo, sunt concentrați, grijile îi împovărează. Cât de frumos ar fi dacă am avea mai multe motive să ne relaxăm și să ne bucurăm mai mult de viață! Puteți găsi cel puțin o povestioară amuzantă în colecția care urmează! Glume, glume….

O povestioară amuzantă… din Ardeal

Doi indivizi stau, unul lângă altul, într-un bar din capitală. După o vreme, unul i se adresează celuilalt: Hei, după vorbă, aș zice că ești din Ardeal! Pe loc primește răspunsul: Chiar așa!

Și eu la fel! Și de unde mai exact, din Ardeal? Celălalt răspunde: De la Sibiu!

Ce întâmplare extraordinară! Și eu, la fel! Unde locuiești în Sibiu?

Pe o străduță mică și liniștită, în partea veche a orașului. Strada Panseluțelor.

Nu se poate! Sfântă Fecioară! Și eu tot acolo locuiesc! Mică-i lumea! Și la ce școală ai fost?

La Gheorghe Lazăr, bine-nțeles! Tu?

Gheorghe Lazăr! Am gătat liceul în 93. Tu?

Incredibil! De necrezut! Și eu, tot în 93!

Între timp, o veche clientă se apropie de bar și se așază. Barmanul îi spune oftând: Seara asta va fi lungă! Gemenii Nedelcu s-au îmbătat din nou!

O povestioară amuzantă despre divorțul părinților

Un bătrân din Iași își sună fiul din Bacău: Fiule, nu-mi face plăcere să-ți dau o veste proastă, dar asta e situația. Divorțez de maică-ta! După 45 de ani, pur și simplu nu mai suport!

Fiul strigă alarmat: De ce spui asta? Ce s-a întâmplat?

Nici nu mai putem să stăm în aceeași încăpere! Ne certăm și suntem supărați tot timpul! Te rog să înțelegi, nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect! Sun-o și pe soră-ta și spune-i! și bătrânul închide telefonul.

Fiul își sună sora din Cluj și îi povestește totul. Aceasta nu pierde timpul și-și apelează tatăl. Cu un ton autoritar, îl sfătuiește să nu facă absolut nimic până când ajunge ea acolo. Nu va avea loc niciun divorț dacă are și ea un cuvânt de spus. Își va suna imediat fratele și mâine vor fi amândoi în casa părintească.

Bătrânul închide telefonul, se întoarce spre soția lui și-i spune: În regulă, vin pentru Crăciun, dar ce-o să le mai spun de Paști?

Un tată învață că fiica lui prezice viitorul

Un tată își duce fiica de trei ani la culcare. O învelește, îi citește o poveste și apoi ascultă cum își spune micuța rugăciunea pe care o încheie astfel: Binecuvântează pe mama, pe tata și pe bunica! Pa, bunicule!

De ce ți-ai luat rămas bun de la bunicul?

Nu știu, asta mi s-a părut că ar trebui să spun.

În ziua următoare, bunicul moare și tatăl se gândește că e o coincidență. Peste câteva luni, la ora de culcare, fetița își încheie rugăciunea: Tată ceresc, binecuvântează pe mama și pe tata! Pa, bunico!

A doua zi moare bunica și tatăl gândește îngrozit: Dumnezeule! Fata mea este în contact cu lumea de dincolo!

După câteva săptămâni, fetița spune după ce termină rugăciunea: Tată ceresc, binecuvânteaz-o pe mama! Pa, tată! Tatăl a fost șocat. N-a putut dormi deloc și s-a dus dărâmat la lucru. N-a ieșit deloc din birou, a fost nervos tot timpul și și-a privit mereu ceasul. Simțindu-se mai în siguranță la serviciu, a rămas acolo până la miezul nopții.

Răsuflând ușurat, bărbatul s-a dus acasă unde l-a întâmpinat soția lui: Nici n-o să-ți vină să crezi ce zi proastă am avut! Poștașul a căzut mort pe veranda noastră!

Mama își bănuiește fiul că are o relație cu colega de apartament

Mama este invitată la cină de fiul care are o colegă de apartament. Ea este suspicioasă de ceva vreme în legătură cu cei doi. Când fiul le face prezentările, mama nu poate să nu observe cât de drăguță este aceasta.

În timpul mesei, mama îi observă interacționând și bănuiește o relație mai apropiată. Parcă citindu-i gândurile, fiul îi spune: Știu ce crezi, dar te asigur că suntem doar colegi de apartament!

După câteva zile, tinerii constată că nu găsesc deloc tava de argint pe care au folosit-o în seara cinei. Fiul îi trimite mamei un e-mail: Dragă mamă, de când m-ai vizitat lipsește tava de argint. Eu nu afirm că ai luat-o sau nu, dar rămâne faptul că tava este de negăsit de când ai luat cina cu noi. Cu dragoste, fiul tău.

După câteva zile, fiul primește un e-mail de la mama sa: Dragul meu fiu, eu nu afirm că tu dormi sau nu dormi cu colega ta de cameră. Rămâne însă faptul că dacă ea ar fi dormit în propriul său pat, ar fi găsit tava sub pernă. Cu dragoste, mama.

sursa: http://thefunnybeaver.com/15-really-funny-short-stories/

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *